Μοιραστείτε το άρθρο:

Στο μονοπάτι της αυτοπραγμάτωσης και της ευημερίας

Η αφθονία, είτε με την έννοια της εσωτερικής πληρότητας , είτε με την έννοια της απόκτησης δύναμης και πλούτου , παραμένει πάντα άρρηκτα συνδεδεμένη με την πνευματική ισορροπία και την επίτευξη των προσωπικών μας επιδιώξεων .

Και ενώ γενική επιθυμία όλων, είναι μια άφθονη ζωή σε συναισθηματικό, πνευματικό και υλικό επίπεδο , για κάποιους η κατάκτησή της παραμένει ένα άπιαστο-ουτοπικό όνειρο , ενώ αρκετοί την θεωρούν ένα δώρο που προσφέρεται σε λίγους , με αποτέλεσμα να αυτοαποκλείουμε εαυτούς, από μια άφθονη ζωή.

Σε αυτό το Workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη προσέλκυσης της αφθονίας στη ζωή τους, μέσωτης ανάκτησης της ικανότητας του εαυτού να ζει άφθονα εσωτερικά και εξωτερικά , καθώς επίσης να ανακαλύψουν το προσωπικό τους περιοριστικό σύστημα πεποιθήσεων που κουβαλούν απο την οικογενειακή προγονική τους γραμμή , σε σχέση με την ευτυχία , την αυτοπραγμάτωση και την ευημερία.

Ενδεικτική Δομή Εργαστηρίου
  • Βιωματικά παιχνίδια γνωριμίας μελών
  • Αυθόρμητη παρουσίαση εαυτού
  • Από το εγώ στο εμείς
  • Συντονιζόμαστε με την Αφθονία και συνδημιουργούμε σε ένα κλίμα συνεργασίας και ενσυναίσθησης
  • Τρεις γενιές περιοριστικών πεποιθήσεων ζωντανεύουν και καταθέτουν τις απόψεις και θέσεις τους για τα χρήματα , την αίσθηση εσωτερικής πληρότητας και την επιτυχία.

Συντονίζει η Αγγελική Μ. Κουρμπέλη
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης & Αυτοβελτίωσης – Συντονίστρια Βιωματικών Ομάδων Αυτογνωσίας .

Με σπουδές στην Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική Προσωπικών Δεξιοτήτων, η Αγγελική Κουρμπέλη, ασχολείται με ομάδες αυτογνωσίας, με σκοπό να οδηγεί τα συμμετέχοντα μέλη των ομάδων της , σε μια εσωτερική συνειδητοποίηση του αληθινού εαυτού τους, σε ψυχική ισορροπία, αλλά και ανάδειξη όλων των ταλέντων και κλίσεων που έχουν ως προσωπικότητες.

Μέγιστος και πρωταρχικός στόχος είναι τα άτομα με τα οποία δουλεύει , να γίνουν μαχητές της ζωής και να επιτυγχάνουν τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους.
Το μότο της: «Δεν έχει σημασία προς τα που φυσά ο άνεμος, σημασία έχει το πως θα σηκώσω τα πανιά μου»

Κόστος Συμμετοχής: 30 €

Πληροφορίες / Κρατήσεις Θέσεων
6932291601

Σχετικά με τον συντάκτη

Βιογραφικά Στοιχεία

myPsychology: το νέο portal για την Ψυχολογία.

Διαβάστε άρθρα από έγκριτους επαγγελματίες, αλλά και εμπειρίες ανθρώπων που θα σας εμπνεύσουν.


Μοιραστείτε το άρθρο:
Κατηγορίες:Events