Εάν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας, φοιτητής (προπτυχιακός/μεταπτυχιακός) ή δημοσιογράφος και θέλετε να δημοσιεύσετε το άρθρο σας στο myPsychology στείλτε μας μήνυμα στο [email protected].

Στα ενυπόγραφα άρθρα, παρουσιάζεται ένα σύντομο βιογραφικό του συντάκτη, στο τέλος της σελίδας, με ενεργούς συνδέσμους προς τον προσωπικό του ιστοχώρο ή/και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του.

Η παρουσίαση ενός άρθρο στο myPsychology αποτελεί ιδανική μορφή προβολής του έργου σας και σας φέρνει κοντά σε ένα αναγνωστικό κοινό, το οποίο αυξάνεται καθημερινά.

Επίσης, αν έχετε κάποια άποψη για την ψυχική υγεία ή εμπειρία να μοιραστείτε μαζί μας, είμαστε πάντοτε ανοικτοί!

Το myPsychology φιλοδοξεί να φιλοξενήσει έγκυρη αρθρογραφία από επαγγελματίες του χώρου, αλλά και εμπειρίες ανθρώπων που πέρασαν την θάλασσα κάποιας ψυχικής ασθένειας και έχουν τη διάθεση να μοιραστούν όσα αποκόμισαν, τους τρόπους με τους οποίους βελτίωσαν τη ζωή τους και τις οδούς που τους οδήγησαν ξανά στο φως.

Μοναδική απαίτηση, προκειμένου να δημοσιευτεί ένα κείμενο, είναι αυτό να είναι πρωτότυπο, να μην έχει δημοσιευτεί αλλού στο διαδίκτυο και να αναφέρονται οι πηγές, εαν υπάρχουν παραθέματα από εργασίες τρίτων.

Γνωρίστε την ομάδα των συντακτών του myPsychology πατώντας εδώ.